Talian kaunseling : UPM bantu pelajar tangani masalah peribadi - Harian Metro, Noor Azam Abd Aziz (2004)
PELAJAR Universiti Putra Malaysia (UPM) yang memerlukan bimbingan untuk menangani masalah peribadi boleh mendapatkan kaunseling secara dalam talian (online) menerusi sistem e-BIKA Putra yang diperkenalkan Klinik Kaunselingnya.