35 siswa UPM dedah program pengajian tinggi - Harian Metro, (2004)
Destinasi perkampunagn petani dan kurang mendapat pendedahan luar menjadi faktor tarikan seramai 35 siswa Kolej Tun dr Ismail, Universiti Putra Malaysia (UPM) ke Kampung Berangkok, Sabah, Kuala Penyu, Sabah.