Khidmat masyarakat pelajar UPM berjaya - Utusan Malaysia, (2008)
Sebanyak 22 pelajar Ijazah Kejururawatan di Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan program khidmat masyarakat di Rumah Kebajikan Anak-anak Yatim Nurhikmah, Kajang, baru-baru ini.