Bakal jururawat UPM berbakti - Utusan Malaysia, (2008)
Berbakti dan menderma tidak semstinya hanya dengan wang ringgit. Ini kerana menawarkan kudrat dan tenaga kepada masyarakat juga adalah sebahagian daripada amal jariah dalam Islam.