1,000 pelajar UPM terima agihan zakat berjumlah RM100,000 - Berita Harian, Basir Zahrom (2008)
Zakat sebanyak RM100,000 telah diagihkan kepada 1,000 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) daripada golongan keluarga yang miskin bagi memeriahkan sambutan Aidilfitri ini.