UPM perjelas masalah kolej kediaman, Anjung Putra - Berita Harian, Rosdi Wah (2004)
SAYA merujuk kepada pembaca menamakan dirinya 'Mahasiswa Desparado" (12 Jun lalu) yang menuduh Universiti Putra Malaysia (UPM) membiarkan siswa 'merempat' asal pintu gerbang cantik.