MPPUPM pantau harga makanan - Berita Harian, (2008)
Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Putra Malaysia (MPPUPM) giat memantau harga makanan yang dikatakan meningkat ketara sehingga menimbulkan kegelisahan mahasiswa.