Pelajar UPM derma hasil kitar semula - Berita Harian, (2007)
Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini menyumbang RM2,000 kepada golongan kurang bernasib baik melalui hasil jualan barangan terpakai yang dikitar semula dalam Projek Membudayakan 3R.