Siswa UPM peka - Harian Metro, Noor Azam Abd Aziz (2003)
Sekretariat Kebajikan dan Keceriaan Kolej Tun Dr Ismail, Universiti Putra Malaysia (UPM) mengutip derma RM10,371 dalam usaha mengurangkan beban penderitaan rakyat Iraq, baru-baru ini.