MPP-UPM rangka strategi laksana tanggungjawab - Berita Harian, (2004)
MAJLIS Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Putra Malaysia (UPM) sesi 2004/2005 menggariskan empat matlamat utama dalam melaksanakan tanggungjawab dan agenda perjuangan mereka berlandaskan motto 'Menjulang ilmu, menabur bakti.'