UPM tawar skim PPS, EPSK untuk penuntut Pasca Siswazah - Berita Harian, (2004)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menawarkan Skim Pembantu Penyelidik Siswazah (PPS) dan Skim Elaun Penyelidikan Siswazah Khas (EPSK) bagi pelajar program pasca siswazah yang menepati syarat kelayakan.