Siswa UPM tabur bakti - Harian Metro, (2004)
Berdasarkan pengalaman dan teori yang dipelajari di kelas, sekumpulan 15 pelajar Sarjana bagi kursus Strategi Komunikasi, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program Sehari Bersama Penduduk Orang Asli Dari Suku Temuan, Kampung Gurney, Ulu Yam, Selangor.