UPM Menang Anugerah Inovasi Negara - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUALA LUMPUR, 31 Okt – Produk penyelidikan Universiti Putra Malaysia (UPM), Cardio-Mate iaitu sejenis makanan kesihatan telah memenangi Anugerah Inovasi Negara pada Persidangan dan Pameran Inovasi Kebangsaan 2009 (NICE) kategori Waste To Wealth di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC).