Kafeteria UPM perlu dipantau - Berita Harian, B.COMM 08 (2008)
Sebagai pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) Semester 3, saya tertarik dengan penjelasan yang diberikan Ketua Komunikasi Korporat UPM, Abdullah Arshad, di dalam ruangan ini pada 19 Julai berkaitan harga makanan di kafeteria UPM.