UPM pantau harga makanan - Berita Harian, Abdullah Arshad (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) ingin merujuk aduan B.COMM 08, pada ruangan ini, kelmarin berhubung harga makanan dikatakan agak mahal di kafeteria UPM.