UPM Hub Latihan Guru Bahasa Inggeris – Naib Canselor - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
Melaka, 10 Nov – Universiti Putra Malaysia (UPM) yang merupakan universiti pertama di Malaysia menawarkan subjek Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (TESL) kini mengorak langkah untuk menjadi hub latihan kepada guru-guru Bahasa Inggeris.