Seminar Pupuk Kesedaran Produk Halal - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 9 NOV – Seminar Sehari Kesedaran Produk Makanan Halal anjuran Pusat Pengembangan, Keusahawanan dan Pemajuan Profesional (APEEC), dengan kerjasama Fakulti Sains dan Teknologi Makanan dan Institut Penyelidikan Produk Halal Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya memupuk kesedaran pengguna terhadap penggunaan produk halal di Malaysia.