Kelas tambahan untuk penuntut lemah - Berita Harian (2004)
Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Bahagian Hal Ehwal Pelajar (HEP) mengadakan kelas tambahan bagi membantu pelajar lemah, khususnya mata pelajaran kritikal.