Saya terpaksa curi masa - Harian Metro, Siti Fatimah Hassan (2007)
"Mempunyai dua kerjaya dalam satu masa memang perkara mencabar terutama jika ingin melanjutkan pengajian. Saya sendiri terpaksa 'curi masa' mentelaah pelajaran ketika bersolek sebelum ke udara (memasuki studio televesyen).