Permintaan Cendawan Tinggi, Lumayan - Utusan Malaysia, Hasnurul Mohamed (2008)
Malaysia mengimport lebih 16.2 juta kilogram cendawan tiram bernilai RM50.4 juta sepanjang tahun lepas bagi memenuhi permintaan rakyat negara ini.