7,846 graduan terima ijazah - Berita Harian, (2008)
Seramai 7,846 graduan menerima ijazah dan diploma dalam Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) kalai ke-32 mulai 18 hingga 22 Oktober bertempat di Dewan Besar, Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah.