IPT Mampu Julang Martabat Sukan Kita - Berita Harian, (2008)
SAYA menunggu dengan penuh minat rangka Dasar Pembangunan Sukan bagi institusi pengajian tinggi (IPT) yang dijangka diumumkan bulan ini kerana ia adalah rumusan daripada pendirian Kementerian Pengajian Tinggi yang digubal ketika Datuk Mustapa Mohamed sekarang Menteri Pertanian dan Asas Tani.