UPM terus pacu kemajuan negara - Berita Harian, Mona Ahmad (2008)
"Setinggi-tinggi tahniah kepada 7,846 graduan atas kejayaan menerima ijazah dan diploma masing-masing. Kejayaan yang bermakna dalam sejarah peribadi hidup anda sekalian. Memperoleh segulung ijazah adalah impian semua, tetapi tidak semua orang berupaya mencapai impian itu.