Kekangan 'Hancurkan' Jelapang Padi - Berita Harian (2008)
Bercakap, mengkritik dan menegur memang senag, tapi melaksanakannya tidak semudah apa yang dikata. Begitulah senario apabila isu hasil padi diperdebatkan di kebanyakan media sejak akhir akhir ini berhubung krisis beras dunia yang turut terpalit ke negara kita.