Temani suami raih kejayaan cemerlang - Harian Metro, (2008)
Tidak mahu bersendirian ketika menyambung pengajian ke peringkat lebih tinggi, Pengurus Besar Lembaga Zakat Selangor, Ahmad Shahir Makhtar, 38, mengajak isterinya untuk bersama-sama mengikuti kursus peringkat sarjana di fakulti sama.