Ibu, anak terima ijazah - Harian Metro, Siti Fatimah Hassan (2007)
"Tidak sangka pula kami anak beranak boleh menamatkan pengajian serentak. Namun, apa yang penting saya ingin memberi contoh terbaik kepada anak usia dan status seorang ibu tidak menghalang untuk menimba ilmu.