UPM diseru lerai kekalutan masyarakat - Utusan Malaysia, (2008)
Sultan Selangor hari ini menyeru agar Universiti Putra Malaysia (UPM) mengandakan usaha secara pro aktif untuk memimpin masyarakat dalam meleraikan kekalutan dan kekusutan isu-isu yang berlaku dalam masyarakat.