7,846 graduan UPM terima ijazah, diploma - Utusan Malaysia, (2008)
Seramai 7,846 graduan menerima ijazah doktor falsafah (PhD), ijazah sarjana muda (Master), bacelor dan diploma pada Majlis Konvokesyen UPM Ke-32 yang bermula hari ini sehingga 22 Oktober ini.