Rangkaian siber - di setiap pusat kegiatan Rakan Muda - Utusan Malaysia, Hamimah Hamid (2008)
Kementerian Belia dan Sukan (KRS) akan melengkapkan setiap pusat kegiatan Rakan Muda dengan kemudahan rangkaian siber.