Bengkel Penanaman Cendawan Mega Utusan - Utusan Malaysia, (2008)
Lebih 3000 peserta dijangka hadir dalam Bengkel Keusahawanan penanaman cendawan bersama Mega Utusan Malaysia di Universiti Putra Malaysia (UPM), Ahad ini.