Kuala Lumpur - Elak abai belia - Berita Harain, (2008)
Golongan belia perlu difahami dan didekati dengan cara yang positif untuk membentuk sahsiah diri yang sempurna supaya mereka tidak berasa teeabai dan tertekan dengan persekitaran.