Guru Harumkan Nama Negara - Utusan Malaysia, Marzita Abdullah & Azmy Mohamed (2008)
Mengukir nama negara di persada sukan antarabangsa merupakan suatu kebanggaan yang tidak dapat digambarkan apatah lagi diri mereka seorang pendidik kepada anak bangsa.