17 graduan tajaan Sime Darby terima diploma - Harian Metro, (2008)
Istiadat Konvokesyen Universiti Putra Mlaaysia (UPM) ke-32 sesi ketiga, semalam menyaksikan kumpulan pertama pelajar tajaan Sime Darby Plantation Sdn. Bhd. tamat pengajian dan memperoleh diploma pertanian pengkhususan dalam perladangan.