Sambutan Menggalakkan Bengkel Cendawan - Utusan Malaysia, Laupa Junus (2008)
Bengkel Pengenalan Usahawan Cendawan Bersama MEGA-Utusan yang akan diadakan Ahad ini menerima sambutan sebaik diumymkan baru-baru ini.