Pasaran kerjaya berdaya saing peringkat global - Berita Harian, (2008)
Persaingan pasaran kerjaya pada masa kini bukan sahaja dalam negara tetapi terbuka di arena globlalisasi, sekali gus menjadikannya lebih mencabar dan berdaya saing.