Atlit perlu pencapaian akademik untuk maju - Berita Harian, (2008)
Atlit perlu merebut peluang dan kelebihan yang diberikan kepada mereka untuk melanjutkan pengajian sebagai bekalan masa depan apabila tidak aktif lagi bersukan.