Tuanku Canselor sebak - Metro Ahad, Faizatul Farlin Farush Khan (2007)
Ucapan seorang penerima Ijazah Doktor Falsafah (PhD) yang juga orang kurang upaya (OKU) pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-31, di sini, semalam, menyebabkan hadirin, termasuk Tuanku Canselor UPM, Sultan Sharafuddin Idris Shah, sebak.