Pembayaran Dalam Talian - Memudahkan urusan pelanggan - Utusan Malaysia, (2008)
Pada hari ini, boleh dikatakan hampir kesemua organisasi menawarkan perkhidmatan secara dalam talian sejajar dengan perkembangan teknologi maklumat dan komunikasi yang pantas.