Dua pelumba basikal terima ijazah, diploma - Berita Harian, Zairee Zahir (2003)
Dua pelumba basikal negara yang diserap dalam Projek Gemilang 2001 adalah antara penerima ijazah dan diploma masing-masing dalam Majlis Konvokesyen ke-27 Universiti Putra Malaysia (UPM) Serdang, kelmarin.