Dua beranak dapat ijazah serentak - Harian Metro, Idris Musa (2003)
Kesibukan dengan tugas harian tidak menghalang seorang Ahli Majlis Perbandaran Kajang (MPKj) mendalami ilmu pengetahuan di menara gading, malah tabah mengharungi cabaran di antara tugas kemasyarakatan dan pelajaran.