Konvokesyen UPM Sembilan pelajar melayu dapat kelas pertama - Utusan Malaysia, (2003)
Majlis Konvokesyen ke-27 Universiti Putra Malaysia (UPM) sidang kedua baru-baru ini menyaksikan sembilan graduan bumiputera memperoleh ijazah kepujian kelas pertama daripada sejumlah 66 graduan yang memperoleh kepujian yang sama.