4,092 graduan UPM terima Ijazah, Diploma - Berita Harian, Mohd Feroz Abu Bakar (2003)
Seramai 4,092 graduan akan menerima ijazah dan diploma pada Majlis Konvokesyen ke-27 (Sidang Kedua), Universiti Putra Malaysia (UPM) esok dan Ahad ini, yang turut disiarkan secara lansung menerusi laman web www.live.upm.edu.my.