Terkilan ibu bapa uzur - Harian Metro, Helmy Abd Rahman (2007)
"Walaupun hari ini (semalam) menjadi hari paling bersejarah sepanjang hidup, saya sedikit terkilan kerana kedua-dua orang tua tidak dapat hadir kerana uzur," kata Syazana Adibah Sallehan, 24, penerima Anugerah Graduan Cemerlang Keseluruhan Peringkat Ijazah Satjana Muda Program Kerjasama Universiti Putra Malaysia (UPM)-Institusi Pengaijian Tinggi Swasta (IPTS) 2007.