Ahmad Zahid terima Ph.D - Mingguan Malaysia, Hata Wahari (2008)
Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi merupakan antara 176 graduan yang menerima Ijazah Doktor Falsafah (Ph.D) pada sesi pertama Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) kali ke-32 hari ini.