Pemandu teksi terima sarjana - Utusan Malaysia, (2008)
Iltizam untuk menjadi idola kepada lima anaknya membakar semangat seorang pemandu teksi, Ishak Ismail, 56, untuk meneruskan pelajaran hingga ke peringkat ijazah sarjana.