Enam ciri lahirkan graduan cemerlang : Universiti sumber modal insan kelas pertama - Berita Minggu, Rosniza Mohd Taha (2007)
SERDANG : Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah menggariskan enam ciri graduan yang perlu dihasilkan universiti untuk melahirkan rakyat berminda pertama.