UPM tumpuan syarikat cari pekerja siswazah - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 15 Mei (UPM) – Lebih 3,000 siswazah melawat pesta pekerjaan dua hari disertai lebih 50 perbadanan dan syarikat multinasional yang menawarkan kerja kepada graduan Universiti Putra Malaysia (UPM) dan lain-lain institusi pengajian tinggi.