Muhammad Razie dan Lai Kwan dinobatkan Atlet Terbaik UPM 2013 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 14 Mei – Pemain hoki negara Muhammad Razie Abd Rahim dan perenang negara Chui Lai Kwan dinobatkan sebagai Olahragawan dan Olahragawati Universiti Putra Malaysia (UPM) pada Majlis Anugerah Sukan UPM Ke-30 di sini hari ini.