UPM hargai 2 mantan Naib Canselor, ahli akademik cemerlang - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 9 Mei (UPM) - Universiti Putra Malaysia (UPM) hari ini menghargai dua mantan Naib Canselor dengan “Anugerah Khas Akademia Putra” sebagai mengiktiraf sumbangan cemerlang mereka kepada pembangunan dan kemajuan universiti dan negara.