Pelajar kejuruteraan terbaik mengimpikan pemilikan kedai kopi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)

(untitled)
SERDANG, 8 Mei (UPM) - Ketika masih kanak-kanak, impiannya hanyalah untuk memilki sebuah kedai kopi berhampiran rumahnya di Pulau Pinang tetapi kini beliau berazam menjadi seorang jurutera kimia sepenuh masa dengan matlamat untuk menyelesaikan isu tenaga masakini.